Wilco van Maurik is leermeester

voor de Schildersvakschool


Eigenaar, Wilco van Maurik, zit al bijna 30 jaar in het schildersvak, waarvan 13 jaar als zelfstandige ondernemer. Daarnaast werkt hij nu al 9 jaar als ‘leermeester’ via de schildersvakschool om jonge schilders te begeleiden tijdens hun opleiding. Hij werkt samen met een zeer flexibel team van 6 schilders, die hij zelf heeft opgeleid.

 

Wilco mag een echte ‘workaholic’ worden genoemd. Zijn werk is zijn passie en ruimte voor eventuele slordigheidjes is er niet. Hij komt z’n afspraken daarom altijd na. Kwaliteit, duurzaamheid en binnen de gestelde tijdsplanning opleveren, hebben voor Wilco de hoogste prioriteit.

 

Hoe groot of klein uw schildersklus ook is, het maakt voor Wilco niet uit. Van een bedrijfspand tot het kleinste kamertje in huis, Wilco zorgt met zijn unieke, nette en schone werkwijze dat uw schildersopdracht een onbezorgde periode voor u wordt.

Wat vinden klanten van ons?

Janine van Arkel

"Schildersbedrijf van Maurik schildert al jaren ons huis en we zijn super tevreden! De kwaliteit is van het hoogste niveau en dat zie je ook terug in de opleiding die hij aan z'n werknemers geeft"

Janine van Arkel

Hans Moonen

"Zelden een schilder gezien, die meer passie in z'n werk legt dan Wilco. Na een aantal verhuizingen heb ik echt wel een aantal schilders gezien, maar Wilco stijgt daar bovenuit. Tevens een topgozer!"

Hans Moonen

Theo Nout

"Ook al ken ik Wilco al meer dan 40 jaar, dat houdt niet in dat ik als eigenaar van Trajectum minder kritisch hoef te zijn als het gaat om mijn eigen bedrijfspand. Helemaal tevreden meteen m'n huis door hem laten doen"

Theo Nout