Diensten

Schildersbedrijf WvM is gevestigd in het Betuwse dorp Tricht in Gelderland. Het werkgebied is echter veel groter dan de provincie Gelderland, want eerder hebben wij opdrachten uit het hele land aangenomen.

 

We staan bekend om het leveren van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs, dat is ook ons motto. We werken voor zowel particulieren als bedrijven. Naast nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen en particuliere huizen, doen wij ook nog fabrieken en kantoorpanden. Geen opdracht is ons te groot of te klein!

Vanwege onze goede naam, die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, werken we nauw samen met de beste zelfstandige ondernemers in de regio, om van uw totale project een onbezorgde periode te maken. Wij ontzorgen!

 

Schildersbedrijf WVM werkt uitsluitend met de modernste verven van de hoogste kwaliteit, omdat de duurzaamheid van een verf, een belangrijke bijdrage levert aan onze goede naam. De verfproducten moeten een optimale bescherming bieden en een langdurige glans behouden. Natuurlijk werken we binnenshuis alleen met verven op waterbasis.


Waarvoor kunt u contact met ons opnemen?


Schilderwerk binnen

Schilderwerk buiten

Sauswerk

Milieuvriendelijk schilderen

Houtrot reparatie

Beglazing

Reproductie van houten elementen

Totaalonderhoud

Spuitwerk latex

Ijzer coating

Behangen (o.a. fotobehang)

Kleur- en verfadviesNEEM CONTACT OP

Is uw hout niet meer te bestellen?


Wij werken met professionele houtbewerkingsmachines


Klassieke houten elementen worden perfect gereproduceerd


Precisiewerk door onze houtbewerkingsprofessionals